Graabak om det ville raseriutbruddet etter fiaskoen: – Du blir forbannet

Kombinertløperen var rasende etter å ha forspilt alle medaljesjanser allerede etter hopprennet.

Jørgen Graabak lå helt nede på 19. plass etter hopprennet i tirsdagens kombinertkonkurranse. Dermed lå han så mye som ett minutt og 52 sekunder bak leder Akito Watabe. 26-åringen gikk seg opp på på langrennsdelen, men en 10. plass er likevel fjernt fra de to gullene han vant i Sotsji.

Graabak avslører at det kokte fullstendig over for han etter det skuffende hopprennet. Byåsen-løperen kastet en stol rundt seg i skiftebua i raseri.

– Du blir forbannet. Du har en drøm når du kommer hit: Det er å kjempe om medaljer. Når drømmen ryker, svartner det litt, sier Graabak til Dagbladet.

Riiber deppet etter fjerdeplass, men hylles av ekspert

10. plassen er en forbedring av 18. plassen fra den første konkurransen i Pyeongchang. Det er likevel langt unna Graabaks ambisjoner.

– Det har vært to renn nå der jeg ikke har vært i nærheten av å kjempe om medalje. Det er kjipt. Men det er positive ting å ta med seg også. Jeg gjør mye bra i hoppbakken og mye bra i langrennet. Men det bikker ikke min vei. En 10. plass er ikke helt mørkt. Men det er ikke derfor jeg er her.

Jarl Magnus Riiber endte på fjerdeplass etter å ha ligget i tet store deler av rennet.

DEL artikkelen om du håper de norske kombinertløperne slår tilbake!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);