Johannes Høsflot Klæbo åpner opp om svenske Frida Karlsson – etter det mye omtalte bildet av skistjernene: «Jeg må si det»

De er to av de mest omtalte langrennsløperne i verden.

Nylig ble Frida Karlsson og Johannes Høsflot Klæbo fanget på et bilde som vakte oppsikt.

Nå åpner den norske skikongen opp om svensken og innrømmer hva han mener.

Hun er absolutt en av de beste svenske skiløpere akkurat nå. Frida Karlsson kommer fra nok en fin skisesong der hun ble nummer tre i verdenscupen sammenlagt og fortsetter å etablere seg i den absolutte verdenstoppen i langrenn.

Frida Karlssons avsløring

Svensken slo gjennom som et blågult talent i 2019 og overrasket alle i sitt aller første seniormesterskap. Karlsson sjokkerte verdenseliten ved å vinne gull, sølv og bronse under ski-VM i Seefeld i en alder av 19 år.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Henrik Montgomery / TT

Siden den gang har hun tatt hele elleve mesterskapsmedaljer i løpet av skikarrieren og vunnet Tour de Ski. Men nylig slapp Karlsson bomben om at hun kan komme til å avslutte sin suksessrike karriere allerede i 2027.

– Det var det jeg sa til meg selv. Det er mer i livet, sier hun i et intervju.

Høyt omtalt bilde

Ordene har også skapt sterke reaksjoner i Norge. I forrige uke ble et bilde av Frida Karlsson og skistjernen vår Johannes Høsflot Klæbo lagt ut på Instagram og ble svært populært, se det nedenfor.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Heiko Junge / NTB

Bildet av den svenske og norske stjerneduoen har fått over 25 000 likes, og alle ser ut til å være overbevist om at de ville blitt et flott par. Mange har kommentert og skrevet ord som «fint par», «drømmepar» og «dere ville vært et flott par», se bildet nedenfor.

Klæbo om Karlsson

Nå åpner Klæbo opp om hva han synes om Karlsson og hennes planer om å avslutte karrieren tidlig.

– Det blir spennende å se hvordan hun gjør det. Jeg blir overrasket om hun legger opp hvis hun vinner flere VM-gull i 2027, det må jeg si, sier nordmannen til Nettavisen.

– Det er én ting å si til seg selv at man en dag skal slutte. Om hun gjør det, er en annen ting.

Den norske legenden Marit Bjørgen, som nylig ble landslagstrener for det norske kvinnelandslaget, har også sin mening om Frida Karlssons fremtidsplaner.

– Man kan ha slike tanker for seg selv, men å offentliggjøre det… Jeg trodde ikke jeg skulle satse til i 2011, men det gikk mange år etter det. Hele syv år, så det skjer mye, og de årene går fort, sier Bjørgen til Nettavisen.

Se bildet:

Hva synes du om Frida Karlssons fremtidsplaner? Del denne artikkelen og fortell oss hva du synes!

Takk for att du abonnerer!
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev