Kan slå følge med Bjørndalen: Så stor er sjansen for at Svendsen legger opp

Emil Hegle Svendsen vurderer å gi seg som skiskytter på toppnivå.

Tirsdag annonserte Ole Einar Bjørndalen at han legger børsa på hylla, noe som naturlig nok fikk mye oppmerksomhet i skiskytterverden.

Nå kan sporten miste en annen stor helt. Emil Hegle Svendsen er usikker på om han skal ta en sesong til. 32-åringen er usikker på motivasjonen.

– Det er 50/50 slik det er nå, vi får se. Selvfølgelig er jeg gira på VM i Østersund neste år. Det var der jeg slo igjennom, så det frister veldig, sier Svendsen til NRK.

Svendsen vil i så fall gi seg som en av de mer meritterte utøverne Norge har oppfostret: Skiskytteren har åtte OL-medaljer og hele 21 VM-medaljer. De siste årene har det imidlertid vært noe vanskeligere. Likevel ble det tre medaljer Pyeongchang – et mesterskap der den nå abdiserte skiskytterkongen Ole Einar Bjørndalen ikke deltok. På tirsdag fortalte Bjørndalen at «nok var nok», men at han fremdeles ikke var mett. Svendsen skulle ønske han var like motivert som den tidligere lagkameraten.

– Jeg har snakket masse med Ole Einar om trening og der er vi veldig like, men han har en ustoppelig motivasjon, mens jeg har er mer opp og ned motivasjon. Hvorfor det er sånn aner jeg ikke, forteller Svendsen.

DEL artikkelen om du håper Emil Hegle Svendsen tar en sesong til!

Legger opp: Gråtkvalt Bjørndalen kom med oppsiktsvekkende avsløring

 

 

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);