Klæbo involvert i bilulykke – førerkort inndratt

Langrennstjernen Johannes Høstflot Klæbo har vært involvert i en trafikkulykke på Byåsen i Trondheim melder VG.

Skiessets far og manager, Håkon bekrefter til VG at Klæbo var involvert i ulykken.

– Jeg kan bekrefte at Johannes har vært involvert i en påkjørsel. Det var en vanlig påkjørsel, med hans bil, sier han til VG.

Videre forteller han at det ikke ligger noe voldsom dramatikk i hendelsen og at de følger vanlige prosedyrer for slike hendelser.

– Det er ingen dramatikk i dette. Men vi vil heller ikke legge skjul på at det er Johannes som er involvert, sier far og manager, Håkon Klæbo.

Politiet bekrefter

To biler skal være involvert i ulykken på Byåsen rett utenfor Trondheim. En jente på tolv ble truffet av den ene bilen da hun var på vei over et fotgjengerfelt.

Politiet har bekreftet at en ulykke fant sted og at det er opplyst om lettere personskader i tillegg til at et førerkort er beslaglagt.

Politiet melder at det blir opprettet sak og et midlertidig førerkortbeslag av bakerste fører. Det er skjelig grunn for brudd på paragraf 3. som omhandler aktsomhetsplikt, sier politiadvokat Tina Vernes til TV 2.

Politiet i Trøndelag skriver dette på sin Twitter-konto:

 

 

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);