Kristine Stavås Skistads ord etter gigantraseriet fra Sverige – og det omtalte hånet: «Jeg er ikke så…»

Kristine Stavås Skistad har fått hard kritikk fra Sverige.

Nå bryter stjernen tausheten med sine første ord.

– Jeg er ikke så hårsår som svenskene, sier hun til Viaplay.

Det er slengkysset hele skiverdenen snakker om. Etter fire strake sprintseire av Linn Svahn klarte den norske rivalen Kristine Stavås Skistad å slå alle de svenske kvinnene og vinne verdenscupsprinten i Canmore, Canada.

Skistads hån

Så klarte hun å fremprovosere et raseriet på hele det svenske folket igjen. For rett etter målgang sendte nordmannen et hånlig kyss til toer Maja Dahlqvist og tredjeplassen Svahn.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Terje Pedersen / NTB

Og nok en gang har Stavås skapt enormt sinne i Sverige. Selv om de svenske landslagsløperne ser ut til å ta hånet med ro og ikke bryr seg spesielt, er det andre som raser.

Svenske raseriet

For da Skistad publiserte kyssebildet på Instagram, fikk hun alvorlig kritikk og personangrep fra svenske brukere. Nå bryter den norske pådriveren tausheten med sine første ord om det sinte etterspillet.

– Jeg er ganske sikker på at de (svenskene) er veldig hevngjerrige og ikke så fornøyde med meg nå. Jeg tror de vil gjøre alt for å slå meg – og sette høy fart. Da er det bare å henge med, sier Skistad til norske Viaplay.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Terje Pedersen / NTB

Kristine Stavås Skistad måtte også tåle et uventet hån fra Sverige. Da den svenske TV-kanalen Viaplay sammenlignet henne med spøkelsesjenta i skrekkfilmen «The Ring». Den norske landslagstreneren Stig Rune Kveen likte det ikke i det hele tatt og kalte innslaget «respektløst».

– Jeg synes det er helt greit. Det er bare litt redsel, men jeg synes likevel det er veldig fint. Bare positivt, sier Skistad i intervjuet.

– Jeg er ikke like hårsår som svenskene. Jeg tar dette godt.

Hva synes du om Stavås Skistads oppførsel og kritikken mot henne? Del artikkelen og si din mening!

Takk for att du abonnerer!
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev