Kristoffersen om øyeblikket da alt glapp: – Det må satses skal en vinne

Henrik Kristoffersen hadde gullet godt innenfor rekkevidde, men kjørte ut. Slalåmkjøreren tror han vet hva som gikk galt.

Kristoffersen ledet etter første omgang av slalåmen i Pyeongchang. Marcel Hirscher kjørte ut i første omgang. Dermed så det svært lyst ut med tanke på norsk gull.

Men Kristoffersen fulgte samme vei som hans østerrikske rival. 23-åringen kjørte ut tidlig i andre omgang og mistet muligheten til både gull og medalje av annen valør.

Rælingen-kjøreren forteller at han satset alt på å gå helt til topps.

– Det er bare et skirenn. Jeg blir ikke bedre av å stå her å grine. Jeg synes det er litt dumt. Jeg har en medalje fra storslalåmen. Sannsynligvis har jeg kanskje to eller tre OL igjen. Herregud, for meg er det verdenscupen som er hverdagen. Det går veldig fint. Det er bedre å «dø» enn å drite seg ut. Jeg prøvde alt jeg hadde. Det er bedre det enn å trygge ned og bli nummer fire, sier Kristoffersen til Eurosport.no.

– Nei, det må satses skal en vinne, det er ikke alltid like lett. Jeg blir litt sein ut av hårnåla, prøver å dra på fra start, og blir blir sein. Så får jeg et halvveis lite kast, og da blir jeg sein i neste og får porten mellom beina, sier Kristoffersen om det fatale øyeblikket da seiersmulighetene forsvant.

DEL artikkelen om du heier på Henrik Kristoffersen!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);