Marit Bjørgens beskjed til Therese Johaug – etter skilegendens store dag - Sportsbibelen

Marit Bjørgens beskjed til Therese Johaug – etter skilegendens store dag

Det er få som har kunnet måle seg med selveste Therese Johaug (35) i skisporet. Skidronningen har en mektig merittliste å se tilbake på med hele 4 OL-gull, 14 VM-gull og en hel haug med edelt metall fra andre renn.

Etter en 15 år lang suksessrik karriere, la Johaug skiene på hylla i 2022. Etter at hun la opp for snart to år siden har livet til skistjernen blitt fylt med andre gleder.

På selveste 17. mai ble Therese mor for aller første gang.

Therese og forloveden Nils Jakob Hoff (38) ønsket en liten jente velkommen til verden og det er nok ingen tvil om det er stor stas for de nybakte foreldrene.

Den lille jenta fikk navnet Kristin.

– Vi likte Kristin veldig godt og det er jo et norsk navn som hun måtte få når hun var født på selveste 17. mai. Så var jo Kristin navnet på OL-maskoten under OL på Lillehammer som far brukte veldig i argumentasjonen for navnet, fortalte skistjerna til NRK.

Etter å ha vært forlovet med den tidligere roeren Nils Jakob Hoff i nesten to år, kunne paret endelig gi hverandre sitt ja.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Marit Bjørgen som forlover

Therese Johaug og Marit Bjørgen dominerte sammen i skisporet for Norge, og sikret seg medalje etter medalje gjennom karrierene sine.

Selv om Johaug og Bjørgen også var konkurrenter, var det ingen tvil om at de to skilegendene også var gode venninner.

Det blir ekstra tydelig når Bjørgen får det ærefulle oppdraget om å være Johaugs forlover.

Etter bryllupet har Bjørgen delt noen ord på sosiale medieplattformen Instagram.

«Et fantastisk vinterbryllup og en helvetes fest. Tusen takk for at jeg fikk være med og feire dere og kjærligheten. Og ikke minst det ærefulle oppdraget å være en av dine forlovere.»

Her kan du se innlegget:

Del gjerne denne artikkelen videre med dine venner.

Takk for att du abonnerer!
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev