Norsk sinne etter den svenske sølvjubelen: – Hun kjører i meg

Maiken Caspersen Falla klarte ikke å holde følge med Jessica Diggins og Stina Nilsson da damenes lagsprint skulle avgjøres.
Nå raser den norske sprintstjernen mot den svenske konkurrenten.

Det ble en thrilleravslutning på damenes sprintstafett. Norge, Sverige og USA holdt følge med hverandre (nesten) helt frem til mållinjen.

På siste runde sto det mellom Maiken Caspersen Falla, Sveriges Stina Nilsson og USAs Jessica Diggins.

Men noe skjedde i den siste utforkjøringen.

Falla og Nilsson kjørte tett i tett. Begge holdt seg på beina, men Falla havnet bak de to konkurrentene. Til slutt tok USA gullet foran Sverige.

Etter løpet var Falla irritert over at hun ikke fikk sjansen til å spurte om gullet. Hun mente at Nilsson tok for mye plass både på oppløpet og i utforkjøringen.

– Det var ikke bare på oppløpet. Hun kjører i meg i den siste utforkjøringen, det er synd at hun ødelegger farten min. Hun knuffer meg. Det er ikke til fordel for henne, men ikke for meg heller. Jeg mister både fart og fokus, sa Falla til Aftonbladet.

Også lagvenninne Marit Bjørgen la merke til hendelsen.

– Jeg ser herifra hvordan Stina kjører inn og henne og gjør at Maiken taper mye. Vi var tre jevne lag og det var små marginer.

Stina Nilsson hevdet at hun var uskyldig.

– Vi kjører litt i hverandre og mister litt fart, men vi ordner opp og det blir ikke noe fall, sa hun til Aftonbladet.

– Jeg kan bare fortelle hvordan jeg opplevde det. Jeg gjorde det beste ut av situasjonen som oppsto.

Fortell oss din mening om hendelsen i kommentarfeltet!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);