Her er Northugs nye svenskehån – en viral hit på Instagram

Petter Northug og den svenske langrennsprofilen Calle Halfvarsson sender stadig stikk i hverandres retning. Nå er de to stjernene i tottene på hverandre nok en gang.

Denne gangen er det Northug det smeller fra, ved hjelp av en spansk komiker.

Sesongstarten på Beitostølen kryper stadig nærmere. Om drøye to måneder vil nordmenn og svensker igjen kjempe om de beste plasseringene i sporet.

På sedvanlig vis har Northug valgt å skru opp temperaturen enda et par hakk, bare for å være sikker på at den norsk-svenske rivaliseringen fortsatt står ved lag når sesongen starter.

I august kom Halfvarsson for sent til et rulleskiløp i Aure. Da kom Northugs norske lagkamerat, Emil Iversen, med følgende melding:

– Han er en klovn og det er tydelig at han lever opp til det navnet. Han klovner seg bort fra starten. Det får han leve med og klovne videre, sa Iversen ifølge SportExpressen.

– Det er synd på han, tilføyde Northug.

Det hører forsåvidt med til historien at Halfvarsson parkerte de to nordmennene i løpet dagen etter.

«Kalle Klovn»

Northug har med stor hyppighet vært ute med sine «Kalle Klovn»-uttalelser. I et intervju med Expressen i august fortalte svensken at han i egne øyne er bedre enn Northug og Martin Johnsrud Sundby.

Nå har Northug kommet med sitt svar.

På Instagram gjør trønderen narr av Halfvarssons merittliste, eller snarere dens mangel på OL- og VM-gull. Videoen Northug har publisert, er et klassisk viralt klipp av en spansk komiker og hans verdenskjente latter. Nordmannen har tekstet videoen, med stikk mot Halfvarsson.

Se videoen selv under!

Det er bare å glede seg til november…