Petter Northugs nye jobb: – En siste sjanse til å knuse svenskene

Petter Northug klarer ikke holde seg helt unna ski-VM selv om ha har lagt skiene på hyllen. Senere i vår skal han i tillegg nok en gang måle krefter med svenskene. 

Petter Northug er langt fra ferdig med langrenn selv om han har gitt seg på toppnivå. I den nye jobben i TV2 skal han til ski-VM i Seefeld for å fronte kanalens digitale satsing.

– Selvsagt skal Petter Northug til VM på ski i Seefeld. TV 2s skal levere sportssendinger som samler og underholder det norske folk, og få har vel fått fram smilet på oss nordmenn som Petter, sier TV 2s sjefredaktør og administrerende direktør, Olav T. Sandnes til kanalen.

Hovedpersonen selv håper på underholdning i sporet selv om han ikke lenger skal konkurrere om medaljene for Norge.

– Nok en gang klarer jeg ikke å holde meg unna, så jeg skal ned til VM, ja. Vel å merke for TV 2 denne gangen. Jeg liker at det er litt drama, så jeg håper selvsagt vi får en del av det i skisporene i Seefeld. Jeg gleder meg masse til dette, sier Northug.

– Siste sjansen til å knuse svenskene

En annen del av skistjernens nye jobb blir å slå svenskene en siste gang. Sammen med blant andre Therese Johaug skal han være med i det nye underholdningsprogrammet «Landskampen» hvor de skal utfordre svenskene til duell

– Jeg ser virkelig frem til en siste mulighet til å knuse svenskene! Sammen med Therese og flere andre skal jeg forhåpentligvis sørge for at norske tv-seere får mer å juble for, sier Northug.

Del artikkelen for å ønske Petter lykke til i den nye jobben! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);