Rørt Mowinckel etter sensasjonssølvet: – Uvirkelig

Ragnhild Mowinckel brøt en 82 år gammel forbannelse da hun tok OL-sølv i storslalåm

Mowinckels sølvmedalje var Norges første OL-medalje i alpint på kvinnesiden siden 1936. Slik blir det tårer av.

– Jeg er så glad. Jeg begynte nesten å grine, så er det opp igjen og begynne å le. Det er litt berg- og dalbane. Nå er det bare kaos, sa Mowinckel til Eurosport etter rennet.

Mowinckel tror medaljen kan føre til mer suksess på for kvinnelig alpint i Norge. Forhåndsfavoritten Mikaela Shiffrin tok gullet, mens Federica Brignone ikke klarte å slå Mowinckels tid og måtte nøye seg med bronse.

– Herregud, det går ikke an å beskive det en gang. Det er helt uvirkelig. Det er så sjukt, jeg har ikke ord. Jeg er så dårlig på beskrive nå, men jeg er bare dritglad. Det er helt sykt, sa den norske medaljevinneren.

Del artikkelen og gratulerer Ragnhild Mowinckel!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);