Slik forbauset Johaug landslagstreneren

Ole Morten Iversen ble svært overrasket da han så Therese Johaug på trening.

Johaug er tilbake på landslaget før den kommende sesongen etter å ha sonet ferdig dopingdommen. 30-åringen har allerede rukket å imponere den nybakte landslagstreneren Ole Morten Iversen.

ANNONSE: Dette bør de som mister håret i ung alder gjøre – brennkvikt.

– Ja, hun er egentlig bedre enn hva jeg hadde forestilt meg. God på det meste! Hun er blitt bedre i både klassisk og skøyting i såkalt lett terreng. Og det er på et felt hvor jeg trodde hun hadde et større forbedringspotensiale, men hun er fortsatt ingen sprinter, sier Iversen til TV 2.

Han tror imidlertid at Johaug faktisk kunne ha blitt en «ok» sprinter om hun hadde ønsket det selv og trent på en annen måte.

Det er store forventninger til Johaug før sesongstart, på tross av at hun ikke har gått et skikkelig renn de siste to årene. Iversen føler seg sikker på at Johaug kommer til å levere allerede denne vinteren.

– Jeg som trener må jo prøve så godt jeg kan å dempe forventningene litt, men holder hun seg frisk så er jeg trygg på at hun kommer til å kjempe i toppen utover vinteren. Såpass forventningspress får Therese tåle! sier Iversen, som trente det svenske kvinnelandslaget forrige sesong.

DEL artikkelen om du gleder deg til langrennssesongen!

ANNONSE: Det er kjedelig å miste håret i ung alder på grunn av arvelig hårtap. Heldigvis finnes det et produkt med dokumentert effekt mot dette.

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);