Slik tror Bjørgen at Northug kan komme tilbake

Marit Bjørgen er usikker på om Petter Northug kommer tilbake på landslaget, men er klar på at det i hvert fall ikke må mangle motivasjon om Mosvik-ekspressen skal finne tilbake til sin beste form.

Det var under fredagens pressetreff før helgens konkurranser på Holmenkollen at Bjørgen ble spurt om Northugs situasjon. 32-åringen ble som kjent ikke tatt ut til OL og er etter alt og dømme ferdig for sesongen, med unntak av NM i Alta.

Til VG presiserer Bjørgen at det er ren tipping, men hun tror ikke Northug kommer «krypende tilbake» til landslaget.

Tidenes mestvinnende vinterolympier mener fortsatt at Northug kan finne tilbake til gamle høyder – om han er villig til å gjøre jobbe som skal til.

– Petter må være motivert til å komme tilbake og gjøre en jobb for å komme tilbake der han var. Det er kun han som vet noe om det, men jeg tror absolutt han har potensiale til det. Så er det å evaluere de siste sesongene han har hatt og se på den treningen han har gjort. Kan han gjøre noen endringer? Det er det kun han som vet, sier Bjørgen til VG.

DEL artikkelen om du håper Petter Northug finner tilbake til storformen!

 

 

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);