Svenskene slår tilbake etter det norske skiangrepet

I forrige uke kom den svenske journalisten Torbjörn Nordvall  med knallhardt skyts i retning det svenske herrelandslaget i langrenn.
Nå svarer en svensk OL-gullvinner, som nå jobber i trenerteamet på kritikken. 

ANNONSE: Ski-VM i Seefeld nærmer seg med stormskritt. Lad opp til mesterskapet med knallodds på Klæbo og co. Alle nye spillere hos NordicBet får opptil 1000 kr gratis å spille for!

De svenske damene har hatt en knallsterk sesong hittil med mange pallplasser fordelt på flere løpere. Charlotte Kalla har vært i godt gammelt slag i tillegg til at Stina Nilsson, Ida Ingemarsdotter og Ebba Andersson også har levert gode resultater.

For herrene har historien vært en helt annen. Så lang denne sesongen er fasiten én pallplass. Det har fått den svenske journalisten Torbjörn Nordvall  til å reagere.

I Nettavisen forrige uke skrev han et innlegg med tittelen «Søk akutthjelp i Norge, Sverige!». Der han blant annet hevder at de svenske utøveren er for dårlig trent – og at de burde dra til Norge for å lære hvordan det skal gjøres.

Svensk OL-helt svarer på kritikken

Nå svarer den svenske leiren på kritikken fra landsmannen. Johan Olsson, som selv er en meget merittert langrennsløper med både OL- og VM-gull på samvittigheten, er nå en del av trenerteamet til landslaget. Han mener det er meningsløst å stå utenfor å hevde at utøverne er dårlig trent.

– Det er veldig enkelt å si det på avstand. Men jeg har ikke registrert noen besøk fra de som påstår at våre løpere er for dårlig trent. Som har sett våre treningsdagbøker og hva vi gjør, sier Olsson til Expressen og fortsetter:
– De bare gjetter.

ANNONSE: Ski-VM i Seefeld nærmer seg med stormskritt. Lad opp til mesterskapet med knallodds på Klæbo og co. Alle nye spillere hos NordicBet får opptil 1000 kr gratis å spille for!

Har svenskene noe å lære av oss? Del din mening i kommentarfeltet! window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);