Therese Johaugs nye avsløring: «Jeg starter min egen…»

Therese Johaug (32) er kjent som verdens beste langrennsutøver, og har vært blant de beste i langrennsporet siden tenårene.

Forrige sesong vant verdenscupen i langrenn for kvinner overlegent over resten av verdenseliten. Hun tok sensasjonelle 2508 poeng gjennom sesongen. Heidi Weng kom på 2.-plass med 1697 poeng.

Ny utfordrer i svensk stjerneskudd

Den kommende sesongen er det knyttet stor spenning til Johaug og svenske Frida Karlsson (21).

Den svenske fansen håper Karlsson kan ha en mulighet til å utfordre Johaug i sporet den kommende sesongen, etter at hun avsluttet sesongen med en utrolig innhenting av nettopp Therese Johaug, på tremila i Holmenkollen.

Det var Frida Karlssons første verdenscupseier i karrieren.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Årsbeste i verden på 10.000-meter

Vi vet alle at Johaug bruker mye av sommeren på å forberede seg til neste sesong i verdenscupen på ski, men hun er en iherdig kvinne som også jobber med mye annet.

Hun har blant annet vist at hun mestrer 10.000 meter på friidrett veldig godt og hun deltok i friidrettsstevnet Impossible Games, som ble arrangert i stedet for Bislett Games i juni, og løp 10.000 meter alene.

Hun løp på 31:40,67, som var ny personlig rekord og årsbeste i verden, men det må nevnes at hun var den første kvinnelige utøveren som løp 10.000 meter i konkurranse.

I tillegg til dette har hun sitt eget sportsmerke, som heter «Johaug.»

Deler spennende nyhet

Og nå planlegger hun noe helt nytt – som vi gleder oss til å se.

Sin helt egen Youtube-kanal!

«Wiiii jeg starter min egen YouTube kanal – watch out🤪», skriver Johaug i et innlegg på Instagram mandag ettermiddag.

På Youtube-kanalen kommer 32-åringen til å dele videoer av seg selv og venner – hvor de har konkurranser seg i mellom, men også av hva som foregår i hverdagen hennes.

I promo-videoen man kan se i Instagram-innlegget vil kjæresten hennes, Nils Jakob Hoff, være med ved en rekke anledninger.

På Youtube-kanalen ser man også at den første videoen som skal deles er sammen med skiskytter og venninne Tiril Eckhoff.

Hun følger dermed i fotsporet til Johannes Høsflot Klæbo, som også har en blogg på YouTube.

Videoen kommer til å bli sluppet 27. august klokka 12.

Er det bare vi som gleder oss til dette? La oss dele denne nyheten med vennene våre!