Treneren med urovekkende Northug-oppdatering

Petter Northug er fortsatt ikke i form til å trene.

Norhtug måtte melde forfall til Blinkfestivalen i forrige uke. På tirsdag var han heller ikke på plass da sprint- og allroundlandslaget hadde trening i Steinkjer. Mosvik-ekspressen er ikke vært i form siden han kom hjem fra et treningsopphold i Tenerife i slutten av juli.

ANNONSE: Ung, men allerede tynn i håret? Du kan gjøre noe med det.

– Petter er ikke trenbar. Han har ikke energi i kroppen, det føles tungt og kraftløst. Vi prøver å finne ut hvorfor, men har ikke et klart svar. Vi har helsemessig fulgt med og tatt prøver, og det er ingen sykdom påvist i kroppen til Petter Northug per dato, sier sprintlandslagets trener, Arild Monsen, til TV 2.

Det er ikke første gangen Northug har slitt med formen. 32-åringen har slitt med formen de to siste årene. Det var avgjørende for at han ble vraket til vinterens OL i Pyeongchang.

Lagkamerat Finn Hågen Krogh mener at det ikke er noen grunn til å bekymre seg.

– Han har vel hatt tøffe perioder før, som han har hvilt seg ut av, selv om han kanskje har bommet litt de to siste sesongene. Han har alltid trent hardt og hvilt godt, og nå er han i en hvileperiode. Jeg tror vi får se han i full blomst ganske snart igjen, så jeg er ikke bekymret i det hele tatt, sier Krogh til NTB, skriver Nettavisen.

DEL artikkelen om du håper vi snart får se Petter Northug på sitt beste igjen!

ANNONSE: Redd for å miste håret i ung alder? Dette er symptomene du må se opp for.

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);