Treneren: Northug kan gjøre comeback i nær fremtid

Petter Northug kan bli å se på startstreken i NM del 2.

Norgesmesterskapet del 2 avvikles 4.-8. april i Alta. Northug-trener Stig Rune Kveen forteller til NRK at Northug planlegger å stille med broren Even på lagsprinten i Alta.

– Det er en stor sjanse for at Petter går lagsprinten. Det er en øvelse som motiverer han, i og med at han kan gå med broren sin, Even. På papiret er det et relativt sterkt lag. Så det er helt klart for at Petter dukker opp i Alta, sier Kveen til NRK.

Mosvik-ekspressen dropper som kjent resten av verdenscuprennene denne sesongen. Det er foreløpig usikkert hva han gjør neste sesong.

– Det er for tidlig å si om hva som kan skjer videre når det gjelder å gå på med en ny sesong. Men det er helt klart positivt at Petter ønsker å gå skirenn igjen, sier Kveen.

Han opplyser også at Northug kan finne på å gå flere distanser i Alta.

DEL artikkelen om du gleder deg til å se Petter Northug konkurrere igjen!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);