VIDEO: Slik har du aldri sett Petter Northug før - hyller broren på uventet vis - Sportsbibelen

VIDEO: Slik har du aldri sett Petter Northug før – hyller broren på uventet vis

I helga ble det offisielt at Petter Northugs bror, Tomas Northug, legger skiene på hylla foran årets sesong. Det markerte skikongen med en fantastisk sang.

Ryktene om at Tomas Northug ønsket å legge opp kom i forrige uke. Lørdag ble det endelig bekreftet og samme dag hadde Northug-brødrenes lag, Team Coop, bankett etter Holmenkollstafetten.

Der valgte Petter Northug å hylle sin yngre bror med en sang. Den norske skikongen byr på seg selv som du aldri tidligere har sett han.

Og det er ikke rart. Tomas Northug, som har verdenscupseier i Otepäa og VM-finale i sprint i Falun som høydepunktene i karrieren, har de siste årene vært en av Petters aller viktigste støttespillere og treningskamerater. At 31-åringen nå mister broren foran OL-sesongen er ikke optimalt.

– Det er trist. Tomas er en viktig brikke for meg, en treningspartner, og å få inn ham på teamet i fjor var godt for meg. Det gjør det litt vanskeligere nå. Det betyr at vi må gå noen runder og se om vi kan finne en erstatter. Jeg håper det kan komme på plass i løpet av mai, sa Petter Northug til NRK.

Her kan du se hyllesten fra Petter til Tomas: 

God stemning på Coop-banketten i går, der min bror Tomas Northug fikk sin velforkjente hyllest for sin skikarriere som inneholdt både v-cup seier i Otepää og sprintfinale i Falun-VM!

Posted by Petter Northug on Sunday, May 14, 2017