Kuppet Werner fra Liverpool – nå vil Lampard snyte Solskjær for superstjerne

Forrige uke ble det kjent at RB Leipzigs stjernespiss, Timo Werner (24), i prinsippet er klar for Chelsea, ifølge flere britiske medier, blant annet Sky Sports.

Nyheten om at Werner kommer til Stamford Bridge kom som et sjokk for mange, for det har i lang tid sett ut som tyskeren skulle havne i Liverpool.

Chelsea-manager Frank Lampard har uten tvil gjort en skikkelig genistrek og snappet stjernespissen under nesa på Jürgen Klopp og Liverpool.

Og nå planlegger han å gjøre det samme med en av de som står øverst på Ole Gunnar Solskjærs ønskeliste, skriver Sky Sports.

Chelsea ønsker nemlig å signere Bayer Leverkusen-midtbanespilleren Kai Havertz (20), som er høyt oppe på ønskelista til Ola Gunnar Solskjær og Manchester United.

Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170262

Chelsea har allerede sikret seg Hakim Ziyech (27) i januarvinduet, og Ajax-stjernen vil ankomme Stamford Bridge til sommeren. Nå er Timo Werner på vei inn dørene også, i tillegg til at han vil hente 20-årige Havertz.

Havertz´ kontrakt med Bayer Leverkusen går ut juni 2022, og det har vekket interesse fra en rekke europeiske toppklubber.

Den tyske stjernen har scoret 15 mål og levert åtte målgivende pasninger på 38 kamper i alle konkurranser så langt i sesongen 2019/20.

Leverkusen-gutten har også sju landskamper og ett mål for det tyske landslaget.

Les også: Ny oppdatering om Haaland-skaden – duellen mot Jarstein og Skjelbred kan ryke

Lampard er ikke ferdig på overgangsmarkedet

Ikke nok med det – Lampard vil også hente Leicesters venstreback Ben Chilwell, som skal være Chelseas nr. 1-mål i sommer.

Leverkusen har ikke mottatt et formelt tilbud til 20-åringen, men det antas at også Real Madrid og Bayern München har hatt samtaler med klubben.

Hvor tror du Kai Haverts havner etter sommerens overgangsvindu?