PL-trioens jakt på Werner: Denne detaljen i superspissens kontrakt gjør at tiden begynner å renne ut

Den tyske spissen Timo Werner er en svært ettertraktet mann på overgangsmarkedet. Nå begynner det å haste for de som ønsker å hente RB Leipzig-spilleren.

Etter en svært god sesong virker Timo Werner å stå på blokken til flere av de største klubbene i Europa. Liverpool virker å være den mest sannsynlige destinasjonen etter at Jürgen Klopp skal ha hatt et møte via Zoom med spilleren tidligere i vår.

Men Liverpool virker ikke å være villige til å utløse spillerens utkjøpsklausul. Det har fått Premier League-rivalene Manchester United og Chelsea til å kaste seg inn kampen om storscorerens signatur.

Foto: Jan Woitas/Pool via REUTERS

Begynner å haste

Nå kan en detalj i spillerens kontrakt bidra til å intensivere jakten. Ifølge engelske Sky Sports har nemlig Werner en utkjøpsklausul i som gjør at han kan hentes for i underkant av 50 millioner pund.

Klausulen skal utløpe 15. juni som betyr at det begynner å haste dersom noen skal hente Werne for denne summen.

Det er mindre enn PSG nylig betalte for å gjøre lånet til Mauro Icardi fra Inter permanent. Ettersom Werner er tre år yngre enn argentineren og står bokført med hele 25 Bundesliga-scoringer denne sesongen, er det definitivt en risiko for at RB Leipzig kan komme til å kreve langt mer for spilleren etter at klausulen løper ut.