Haalands klubbfremtid skal avgjøres innen kort ifølge Dortmunds sportsdirektør – denne storklubben leder jakten

En avgjørelse fremtiden til Erling Braut Haaland ventes om kort tid bekrefter Dortmunds sportsdirektør.

Det er ikke mangel på interesse for den norske spissjuvelen, Erling Braut Haaland. Etter imponerende prestasjoner for Borussia Dortmund, Red Bull Salzburg og det norske landslaget, sikler «alle» storklubbene på jærbuen.

At nordmannen skal på flyttefot fra Signal Iduna Park virker å være opplest og vedtatt. Hvor nordmannen havner er derimot fortsatt uklart.

ANNONSE: Betsafe gir nå ALLE nye spillere som setter inn 200 kr eller mer et gratisspill verdt 250 kr – helt til du vinner! Gratisspillet kan brukes på hvilken sport du vil, og hvis du ikke vinner får du et nytt gratisspill neste uke!

Dortmunds sportsdirektør forventer rask avklaring

Men nå nærmer det seg en avgjørelse skal vi tro flere kilder. Dortmunds sportsdirektør Hans-Joachim Watzke har blitt sitert av flere på at en beslutning er klar om maksimalt seks uker.

Det melder både Marca og ovegangsjournalist, Fabrizio Romano.

Denne klubben leder jakten

Både ligarival Bayern München, Real Madrid, Barcelona, Manchester City og PSG, skal alle ha lagt ut følere for Haalands signatur.

Ifølge SER Deportivo er det pappa Alfies gamleklubb Manchester City som seiler opp som den foretrukne destinasjonen, skrier Nettavisen.

Real Madrid skal visstnok ønske å vente enda en sesong før de henter han. En av grunnene kan være at de har hendene fulle med å kapre PSGs Kylian Mbappé denne sommeren. I tillegg har Karim Benzemas prestasjoner ikke akkurat gitt et skrikende behov for en ny spiss på Santiago Bernabeu.

Bayern München har på sin side ikke hastverk med å avskilte storscoreren Robert Lewandowski med det første.

Haaland skal ha en utkjpsklausul som trigges i sommer, hvor han kan forlate Dortmund for omkring 63 millioner pund. Det vil i så fall være en overgangsrekord for en norsk spiller – nesten det dobbelte av hva Martin Ødegaard ble hentet til Arsenal for i fjor sommer.

Det er likevel langt fra markedsverdien til Dortmund-spissen, som beregnes av Transfermarkt til omlag 150 millioner euro.

ANNONSE: Betsafe gir nå ALLE nye spillere som setter inn 200 kr eller mer et gratisspill verdt 250 kr – helt til du vinner! Gratisspillet kan brukes på hvilken sport du vil, og hvis du ikke vinner får du et nytt gratisspill neste uke!