Klausulen i kontrakten gjør at Messi kan forsvinne gratis(!) i sommer – her er storklubbene som jakter

Lionel Messi er i en skikkelig feide med Barcelona for øyeblikket.
Det kan gjøre at superstjernen forlater klubben gratis denne sommeren.
Nå stiller storklubbene seg på rekke og rad for for å erverve verdens beste fotballspiller.

Denne uken har det dukket opp en stor konflikt i Barcelona som har rystet klubben fra innsiden. Det startet med at sportssjef Eric Abidal kritiserte noen Barça-spillere.

Messi til angrep

Da svarte Barcelonas beste spiller, Lionel Messi, med å gå til angrep på klubbledelsen i et offentlig innlegg på Instagram. 32-åringen uttrykte seg i en «story», som varer i 24 timer. Innlegget er derfor borte nå, men du kan se bildet ved å følge denne lenken.

«Når du snakker om spillere, må du nevne dem ved navn. Ellers sverter du ned alle og sprer ting som blir sagt, men som ikke er sant, skrev Messi i innlegget, blant annet.

Den store konflikten kan faktisk føre til at verdens beste fotballspillere ender opp med å forlate Barcelona. Det er allerede kjent at Messi har en klausul i kontrakten som gir ham rett til å bryte kontrakten i sommer og forlate laget gratis.

Mange store klubber stiller også opp for å rekruttere Messi. Flere medier melder at den engelske storklubben Manchester City med tidligere Barça-trener Pep Guardiola i spissen, står fremst i køen av interessenter.

Les også: Erling Braut Haaland får plass på eksklusiv liste – sammen med én annen nordmann

Foto: REUTERS/David W Cerny

Den spanske storavisen AS melder nå at PSG, Manchester United, Juventus og Inter også viser interesse for et potensielt drømmekjøp i sommer. Det er imidlertid uklart om klausulen gjelder for en konkurrerende Champions League-klubb.

Lionel Messi flyttet til Barcelona da han bare var 13 år gammel og har siden blitt klubbens store stjerne. Og han har scoret utrolige 633 mål på 743 kamper for laget.