Lampard forsterker Chelsea: «Signerer stjernespiller til en pris på 450 millioner kroner»

Frank Lampard har store planer om å forsterke Chelsea-stallen til sommeren og er allerede svært nære å signere en skikkelig storfisk.

Den nederlandske storavisen De Telegraaf har nå fått nyss om at Chelsea har vunnet kampen om den marokkanske Ajax-spilleren Hakim Ziyech (26), og at klubbene er blitt enige om en overgang.

Den nederlandske avisen melder at det bare er snakke om den personlige avtalen for Ziyech som gjenstår, før han skal være klar til å bli Chelsea-spiller, så snart overgangsmarkedet åpner til sommeren.

Det er den anerkjente nederlandske journalisten Mike Vermeij som har fått informasjonen fra interne kilder i Ajax, klubben Ziyech spiller i.

Vermeij melder at Chelsea-manager Frank Lampard forsøkte å hente 26-åringen til Chelsea i januarvinduet, men at det var uaktuelt for Amsterdam-klubben.

«The Blues» skal ha fått akseptert et bud på 45 millioner euro (452 millioner kroner) for høyrevingen, som også kan brukes som offensiv midtbanespiller.

Denne sesongen har Ziyech levert seks mål og 13 målgivende pasninger på 18 kamper i nederlandsk Eredivisie.

Han har notert seg for fem assister og to mål på seks kamper i Champions League denne sesongen. Et av dem kom mot nettopp Chelsea på Stamford Bridge.

Se video av Ziyechs beste driblinger, pasninger og mål nederst i artikkelen.

Hva synes du om Ziyech? Er han stjernen Chelsea trenger for å komme et steg nærmere Premier League-trofeet?

Les også: Erling Braut Haaland får plass på eksklusiv liste – sammen med én annen nordmann

https://www.youtube.com/watch?v=LMsXks0MKYo