Legenden kritiserer Liverpools transfermål: – Har vært mer Championship enn Champions League - Sportsbibelen

Legenden kritiserer Liverpools transfermål: – Har vært mer Championship enn Champions League

Jamie Carragher vet det meste om hvordan det er å spille midtstopper for Liverpool.
Nå kommer han med en advarende pekefinger mot klubbens store mål i januarvinduet: Virgil van Dijk.

ANNONSE: På fredag møtes Liverpool og Arsenal, i det som er julens store Premier League-pakke. Det har vært mange klassiske oppgjør mellom de to lagene opp gjennom årene. Får vi et nytt et før jul? Nå får man 2,85 i odds hos Betsson om man tror Liverpool får med seg seieren hjem til Merseyside. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.

Liverpool-fansen har ropt etter en midtstopper i lang tid. Alt tyder på at klubben igjen vil forsøke å sikre seg Southamptons Virgil van Dijk når overgangsvinduet åpner i januar. Klubben var om kjent nære i sommer, men mislyktes.

LES MER: Dårlige nyheter for Liverpool-fansen: Premier League-rivalen kan sette stopper for etterlengtet overgang

Jamie Carragher spilte i Liverpool hele karrieren, frem til han la opp i 2013. Sky Sports-eksperten mener støyen utenfor banen har påvirket van Dijks prestasjoner på den.

– Jeg synes Southampton bør selge han fordi det ikke har fungert å beholde han. Resultatene har ikke vært gode og det ser ut som om de behøver forsterkninger, sier Carragher ifølge Liverpool Echo, som siterer fra Sky Sports» mandagssending.

Carragher advarer både Southampton mot at nederlenderens verdi kan synke – og van Dijk mot at interessen fra andre klubber kan forsvinne om ikke prestasjonene bedrer seg.

– Han kommer sannsynligvis til å spille Champions League-fotball i februar, men for øyeblikket ser det mer ut som om han spiller i Championship.

Championship er som kjent nivået under Premier League. Neppe et nivå van Dijk ønsker å bli sammenlignet med.

26-åringen ble vraket til Southamptons kamp mot Chelsea i helgen.

ANNONSE: På fredag møtes Liverpool og Arsenal, i det som er julens store Premier League-pakke. Det har vært mange klassiske oppgjør mellom de to lagene opp gjennom årene. Får vi et nytt et før jul? Nå får man 2,45 i odds hos Betsson om man tror Arsenal sikrer seieren i toppoppgjøret. Klikk her for å bli ny kunde hos Betsson. Setter du inn 5000 kroner får du faktisk hele 10 000 kroner å spille for.

[arve url=»https://youtu.be/4ng5Nb4Cdk0″ /]