SJOKK-NYHET: Cristiano Ronaldo til Manchester City?

Cristiano Ronaldo ønsker et siste eventyr i Premier League før han legger opp, og prøver nå å presse gjennom en overgang til Manchester City.

Fremtiden til Cristiano Ronaldo er uvisst. Juventus-spilleren lengter ifølge L’Equipe tilbake til Premier League, og skal angivelig være i en posisjon der han presser gjennom en overgang til Manchester Uniteds byrival Manchester City.

Da Juventus denne helgen startet sesongen i Serie A mot Udinese skal den portugisiske stjernen ha bedt Massimiliano Allegri om å ikke starte kampen – noe som naturligvis intensiverte spekulasjonene om at han er på vei bort fra Juventus og livet i Italia. Ettersom at Manchester City desperat jakter en goalgetter er det nå de som seiler opp som den største favoritten til å kapre Ronaldo før vinduet stenger.

L’Equipe legger til at Ronaldo allerede har spurt sine landsmenn som spiller for City – Bernardo Silva, Ruben Dias og Joao Cancelo – om livet på Etihad.

Også troverdige Fabrizio Romano, som tidligere har vært «spot on» i mange av sine overgangs-oppdateringer på twitter melder at Cristiano Ronaldo leter etter nye utfordringer. Dog er han litt mindre optimistisk til at overgangen faktisk kommer til å gå gjennom før vinduet stenger tirsdag natt.

Komplisert situasjon

Han skriver blant annet at PSG ikke har vist interesse for portugiseren, og at Ronaldos manager Jorge Mendes har tatt kontakt med Manchester City i det som å så fall vil bli sommerens største overgangs-sensasjon. Ronaldo har som kjent en lang historikk i Manchester United, og er for mange Manchester United-fans en klubblegende.

Dersom portugiseren, som har rukket å bli 36 år, havner i den blå delen av Manchester kan den sagnomsuste pipen få en annen lyd. Dog melder Romano at situasjonen er komplisert, og at Manchester City ikke har noen intensjon til å betale summen Juventus forlanger.

Cristiano Ronaldo har bare ett år igjen av kontrakten sin med Juventus – hvilket betyr at den «gamle dame» enten må selge nå for å inntjene noe av de 99,2 millioner pund de brukte på han i 2018, eller se han gå gratis neste sommer.

Tror du Ronaldo ender opp i Manchester City?