Troverdige kilder: Manchester United leder jakten – kan knuse overgangsrekorden for superstjernen

Manchester United ønsker å styrke seg betydelig i sommer.
De leder nå jakten på en av Europas hotteste spillere.
Og for å dra spilleren i land må de åpne lommeboken – til rekordnivåer.

Manchester United brukte mye penger i vinter da de hentet Bruno Fernandes fra portugisiske Sporting, for en avtale som etter sigende var verdt så mye som 830 millioner kroner. Og med en høy prislapp forventes det gode prestasjoner på banen, og der har Bruno Fernandes imponert.

Utrolig suksess

25-åringen har scoret to mål og har notert seg for to assist på fire Premier League-opptredener, og har blitt hyllet mye. Nå i sommer ønsker United å åpne lommeboken igjen.

https://www.instagram.com/p/B9KPawKHDOO/

Og denne gangen for å sikre en av Europas mest ettertraktede spillere, Jadon Sancho. Engelskmannen har hatt en oppsiktsvekkende utvikling i Borussia Dortmund, og har i år vært en av Bundesligas beste spillere.

Kan slå rekorden

Totalt har Jadon Sancho scoret 15 mål og har 14 målgivende pasninger på bare 22 kamper i Bundesligaen denne sesongen, og den siste tiden har det gått rykter om at han ønsker å ta et nytt steg i karrieren.

Manchester United ønsker at steget skal være en overgang til Old Trafford, og for å få til det kan det hende de må knuse overgangsrekorden.

Det er den troverdige britiske tabloiden Telegraph som melder at Manchester United ønsker å betale betydelig mer enn de 90 millioner pundene som ble betalt for Paul Pogba tilbake i 2016.

I tillegg må de være forberedt på å gi 19-åringen en monsterlønn, til nesten to millioner norske kroner i uken.

Del for å fortelle hva du synes om dette!

Les også: Kilder: Storklubben går nå «all in» for Erling Braut Haaland – med et bud på 775 (!) millioner kroner