Zlatan Ibrahimovics hånfulle utspill i natt – på tross av den store kollapsen: «Jeg trodde at…»

Den første omgangen i Milan-derbyet mellom AC Milan og Inter startet helt fantastisk for Zlatan Ibrahimovic (38) og Rossoneri.

Så kollapset de fullstendig og gikk fra en 2-0-ledelse til å tape 2-4.

Men Zlatan var ikke imponert over Inter.

«De så ikke ut som et lag som ligger på 2.-plass. (i Serie A). Jeg trodde at de skulle være bedre, sier han til Sky Sport etter kampen, skriver Forza Italian Football.

Det hektiske derbyet mellom Inter og AC Milan startet strålende for Zlatan Ibrahimovic. Svensken noterte seg for en målgivende pasning til Ante Rebics 1-0-mål – og like før pause holdt svensken hodet kaldt og doblet ledelsen med en velplassert heading fra kloss hold.

Den store kollapsen

Milan så ut til å ha alt under kontroll da de gikk til pause, men i andre omgang snudde det fullstendig. Inter reduserte tidlig i omgangen og reduseringsmålet kom snaue to minutter senere.

Dermed stod det likt på San Siro og spenningen var virkelig til å ta og føle på.

Dessverre for Zlatan og de røde og svartkledde, endte det opp med at Inter scoret nå nye mål i løpet av omgangen. Den svenske 38-åringen fikk ikke mye til de siste 45 minuttene, men var noen centimeter unna å redusere til 3-3 etter et stolpetreff i sluttminuttene av søndagens kamp.

Det hånfulle utspillet

Svensken var veldig skuffet etter kampen.

«Jeg kan ikke forklare det… Første halvdel var bra, men så gikk det skeis. Vi slapp inn umiddelbart etter pause, og da hadde vi problemer. Vi mistet selvtilliten. Det er tøft å tape, spesielt i et derby, sier han.

Men Zlatan var ikke imponert over det han så fra rivalene Inter.

«Leder man 2-0 må man kunne håndtere det, spesielt mot et lag som Inter, som ikke så ut som et lag som ligger på 2.-plass på tabellen. Jeg trodde at de skulle være bedre… men en 2.-plass er en 2.-plass», konstaterer Ibrahimovic til Sky Sports, ifølge Forza Italian Football.

Hva synes du om Zaltans utspill? Er du enig eller uenig? Del dine meninger i kommentarfeltet på Facebook!