Danskenes vågale utspill før semifinalen mot Norge

Det er duket for en tøff duell mellom nabolandene Danmark og Norge i semifinalen i Håndball-EM.

Fredag kommer de norske håndballjentene til å stå ovenfor årets vertsnasjon i årets mesterskap, noe de gleder seg til.

Danmark avanserte til semifinalen etter å ha storspilt mot Russland tirsdag kveld, i en kamp som var avgjørende for å kunne kjempe om medaljer.

ANNONSE: Tipp hvilket lag DU tror vinner Håndball EM og få et gratisspill på 50 kr på håndball for HVER KAMP laget vinner hos Betsson

Foto: Scanpix via REUTERS/Henning Bagger

«Vi er pissgode»

Etter kampen fikk TV3 intervjuet danske Mie Højlund (23), og hun mener lagvenninnene er veldig klare til å spille mot det norske laget.

Særlig etter en fantastisk kamp mot Russland, som endte med en 30-23-serier.

«Vi er pissgode, vi spiller en så god kamp, står godt i forsvar og er gode i angrep. Jeg synes virkelig vi spiller en god kamp. Jeg er så stolt over meg selv og laget. Vi har lært av våre feil i treningskampene mot Norge og nå skal vi ta dem», sa Danmarks Mie Højlund til TV3 tirsdag kveld, skriver TV 2.

Norge og Danmark spilte to treningskamper mot hverandre like før EM. Det endte med seier til Norge i begge oppgjørene. Resultatene ble 27-25 og 29-26 i Norges favør.

Nå mener Mie Højlund at Danmark er klare til å slå Norge.

ANNONSE: Tipp en vinner for 250 kr eller mer og få et gratisspill på håndball for hver kamp laget ditt vinner – hent tilbudet via denne lenken

Semifinalen mellom Danmark og Norge spilles 18. desember, klokka 20.30. I den andre semifinalen skal de regjerende EM-mesterne, Frankrike, møte Kroatia.

ANNONSE: Hvem tror du vinner Håndball EM i Danmark? Tippe en vinner for 250 kr eller mer og få et gratisspill på 50 kr for HVER KAMP laget vinner hos Betsson

Foto: Vidar Ruud / NTB

Tror du Norge slår Danmark i semifinalen?