Charlotte Kallas avsløring om Therese Johaugs bryllup – som overrasker nordmannen selv: «Blir nervøs nå» - Sportsbibelen

Charlotte Kallas avsløring om Therese Johaugs bryllup – som overrasker nordmannen selv: «Blir nervøs nå»

Therese Johaugs bryllup nærmer seg.

Svenske Charlotte Kalla vil delta.

– Jeg blir nervøs nå, sier Kalla i podkasten ”Vinterpasset”.

Charlotte Kalla og Therese Johaug er to store skilegender. I sine respektive land (Sverige og Norge) er de både høyt ansette og populære skikkelser, og var fantastiske skiløpere i sine karrierer.

Kalla & Johaug

Kalla har for eksempel tre OL-gull, tre VM-gull, og 15 seire i verdenscuppen. Johaugs har på sin side fire OL-gull, 14(!) VM-gull, og hele 79 seire i verdenscuppen. Nordmannen blir sett på som en av tidenes beste skiløpere, noe man kanskje forstår når man ser tallene hennes.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Therese Johaug og tidl. trener Geir Endre Rogn th. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

De to tidligere skiløperne møtte hverandre mange ganger i løpet av karrieren, og det hendte også at Kalla og Johaug trente sammen. Duoen ble dermed godt kjent, og er i dag gode venner. Charlotte var for eksempel på utdrikningslaget til Therese.

Og nå nærmer det seg nordmannens bryllup. Johaug gifter seg nyttårsaften med samboeren Nils Jakob Hoff, som hun har datteren Kristin Hoff Johaug med.

Før bryllupet

I podkasten sin «Vinterpasset», som hun har sammen med Jonna Sundling, Elvira Öberg og Hanna Öberg, forteller Kalla at det er ett aspekt ved bryllupet hun er nervøs for.

– Jeg blir nervøs nå, for jeg blir minnet på hvor fort nordmenn snakker og jeg hadde akkurat fortrengt hvor lite jeg egentlig skjønte av det de sa på utdrikningslaget hennes i oktober. Bryllupet hennes er bare en uke eller så unna, så jeg får pusset opp norskkunnskapene mine, sier Charlotte i podkasten.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Det er noe som får bruden selv til å både overraske og få henne til å le.

– Nei? Det må vi finne en løsning på. Vi må ordne en svensk oversettelse til henne slik at hun kan roe seg litt, sier Johaug til Expressen.

Takk for att du abonnerer!
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev