Frida Karlssons nye superkontrakt – rekordavtale med giganten: «Heftigt å være på samme team som Messi»

Frida Karlsson er Sveriges nye stjerneskudd i idrettsverden.
Nå blir hun belønnet – med en monsterkontrakt med Adidas.

«Det føles kult å tilhøre det samme teamet som Lionel Messi og Mikaela Shiffrin», sier den svenske stjernen.

Frida Karlsson slo igjennom med et brak under Seefeld-VM for ett år siden. Hun var junior den gangen – men ble den store «snakkisen» etter at mesterskapet var over, da hun vant hele tre medaljer.

Ny monsteravtale

Siden den gang har Karlsson gjennomgått en turbulent sesong, der hun på grunn av mislykkede helsetester ble tvunget til å avstå fra de fleste verdenscuprennene. Men mot slutten av sesongen var hun tilbake og sendte mostanderne hennes en klar melding – da hun klarte å slå Therese Johaug på tremila i Holmenkollen.

Og det er tydeligvis mange som har stor tro på Karlsson, som nå får en enorm belønning. Ifølge Aftonbladet har Karlsson signert en monsterkontrakt med Adidas, som strekker seg over fire år.

«Samme team som Messi»

Avtalen skal være den største Karlsson har skrevet under siden den enorme suksessen med verdensmesterskapet.

«Det føles veldig gøy. Det er et nytt type samarbeid for meg. De sponser meg som person også, ikke bare som skiløper. Det føles som om de vil være med på et dypere plan, noe som er skikkelig kult», sier hun.

Adidas er en av verdens største aktører innen idrett, men er ikke mest assosiert med vintersport. Idrettsutøvere som fotballstjernen Lionel Messi blir blant annet sponset av giganten.

«Jeg har sett opp til Adidas når jeg har drevet med forskjellige idretter, for eksempel fotball. Det er flott å være med i et slikt samhold. Det føles kult å tilhøre det samme teamet Leo Messi og Mikaela Shiffrin», sier Karlsson.

Les også: Oppsiktsvekkende nyhet om Frida Karlsson (20) etter seieren i Holmenkollen: «Utrolig synd»

«Betyr mye»

Og pengene gir Karlsson som privatperson en enorm frihet.

«Selvfølgelig betyr det mye. Dette er jobben min. Jeg har ikke tenkt å gjøre noe ekstra, det er dette jeg skal forsørge meg med. Dette gir ekstra sikkerhet for å kunne satse på treningen min fullt ut. Og jeg kan si nei til andre avtaler som jeg hadde vært tvunget til å si ja til hvis jeg ikke hadde hatt dette», sier Frida Karlsson.

Del for å hylle den svenske skistjernen!