Han mistet gullet – nå hylles Henrik Kristoffersen for det han gjorde etterpå

Flere TV-profiler hyller slalåmkjøreren på sosiale medier.

Henrik Kristoffersen kjørte ut og mistet alle medaljemuligheter i torsdagens slalåmkonkurranse.

Man kunne tilgitt 23-åringen for å være langt nede etter rennet. Likevel tok den norske stjernen umiddelbart turen bort til mixed zone for å snakke med pressen etter rennet.

Nå hylles han av TV-profilene Christian Paasche og Davy Wathne.

– Sterkt av Henrik Kristoffersen å dra rett til intervju i mixed zone. Respekt, skrev TV 2-kommentator Christian Paasche på Twitter.

– De største har en forbløffende evne til å vise sitt format når de har det som aller tøffest. Klasse fra A til Å, svarte Davy Wathne.

Kristoffersen om øyeblikket da alt glapp: – Det må satses skal en vinne

Selv virket det ikke som Kristoffersen tok skuffelsen altfor tungt.

– Det er bare et skirenn. Jeg blir ikke bedre av å stå her å grine. Jeg synes det er litt dumt. Jeg har en medalje fra storslalåmen. Sannsynligvis har jeg kanskje to eller tre OL igjen. Herregud, for meg er det verdenscupen som er hverdagen. Det går veldig fint. Det er bedre å «dø» enn å drite seg ut. Jeg prøvde alt jeg hadde. Det er bedre det enn å trygge ned og bli nummer fire, sa Kristoffersen til Eurosport.no.

DEL artikkelen om du håper Henrik Kristoffersen tar gull ved neste mulighet!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);