Kristine Stavås Skistads helt ærlige ord om Linn Svahn – den uventede erkjennelsen etter bråket: «Hun har fått…»

Det ble skikkelig irritasjon under Tour de Ski.

Da Kristine Stavås Skistad gjorde alle svenske kvinnene sinte.

Nå åpner hun igjen munnen med høyst uventede ord om Linn Svahn.

Den norske sprintstjernen Kristine Stavås Skistad har virkelig blitt et stort irritasjonsmoment for våre svenske landslagsløpere. Dels fordi hun er den eneste som virkelig kan utfordre Sverige når det kommer til sprintrennene, men også på grunn av hennes kontroversielle utspill.

Tour de Ski-bråk

På slutten av 2023 avslørte Skistad at hun helst ikke ville snakke med sine blå-gule rivaler i forbindelse med konkurranser. Under Tour de Ski tok bruddet en helt ny vending og skapte et oppsiktsvekkende spak mellom de norske og flere svenske stjerneløperne.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Terje Pedersen / NTB

Under sprinten i Davos falt Emma Ribom dessverre etter en duell med Stavås Skistad i semifinalen og bommet på avansement. Sverige appellerte til konkurransejuryen og etterpå hånet nordmannen med følgende ord til svenskene.

«Hjem og trene. Mens svenskene holder på i juryrommet», skrev hun på Instagram.

Skistads hån

Dette fikk både Frida Karlsson og Linn Svahn til å reagere sterkt og slå tilbake. De mente at Skistads hånende ord var «respektløse» og at hun burde ha vist mer hensyn til Ribom, som fikk rennet sitt ødelagt.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Jonna Sundling & Linn Svahn
Jonna Sundling & Linn Svahn. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Nå åpner Skistad munnen igjen og denne gangen retter hun ordene mot Svahn. Svensken imponerte stort under Tour de Ski, vant sitt første verdenscuprenn på over 1000 dager og fulgte det opp med ytterligere to verdenscupseire.

Ordene til Svahn

Linn Svahn har virkelig måttet kjempe for å nå verdenstoppen igjen etter doble operasjoner og to års skadefravær. Skistad innrømmer nå at hun er imponert over den svenske sprintspesialisten og den store rivalen i løypene.

– Hun har fått gjennomgå mye de siste årene. Jeg synes det er imponerende at hun har kommet tilbake. Jeg vet veldig lite om hvordan hun har hatt det. Jeg unner henne at det går bra, sier Skistad til Dagbladet.

Svahn er også ekstremt stolt av seg selv etter suksessen i Tour de Ski.

– Jeg har jobbet for dette lenge. Jeg har aldri følt meg bedre, og da er det deilig å vite at jeg kan være med og vinne igjen. Det har tatt meg en stund å komme hit. Det er deilig nå, men samtidig føler jeg at det er slik det skal være. Nå er det moro å konkurrere igjen. Før kunne jeg tenke «æsj, jeg må konkurrere». Det var fordi jeg var så dårlig, sier Svahn til samme avis.

Hva synes du om Skistads ord om Svahn? Del artikkelen og si din mening!

Takk for att du abonnerer!
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev