Spøkefull Northug om møtet med landslagsledelsen: – Jeg skal ikke komme meg ned i buksa på Vidar - Sportsbibelen

Spøkefull Northug om møtet med landslagsledelsen: – Jeg skal ikke komme meg ned i buksa på Vidar

Petter Northug er fortsatt hemmelighetsfull angående fremtiden.

Det er fortsatt usikkert hva Northug gjør neste sesong. Skistjernen har to skuffende år bak seg og ingen vet om han ønsker å satse videre – eller om landslagsledelsen mener han er god nok til å bli tatt ut.

I begynnelsen av mars gjorde landslagssjef Vidar Løfshus det klart at han ønsket et møte med Northug. Nå har de to snakket sammen: En gang på telefon i påsken og ansikt til ansikt under NM i Alta forrige helg. Northug er som vanlig i spøkefullt humør når han bli spurt om møtene.

– Det var en date (stevnemøte) der vi bestilte flere retter og fikk såpass god mat at vi ikke rakk å prate om noe viktig, egentlig, sier Northug til VG.

32-åringen forteller at mye tyder på at han fortsetter, men er ellers hemmelighetsfull overfor avisen. Han avslører imidlertid at det blir flere møter med Løfshus og landslagsledelsen.

– Jeg kan si at det blir flere dater og du vet ikke hva som skjer på andre og tredje date. Men jeg kan love deg at jeg ikke skal komme meg ned i buksa på Vidar (Løfshus, jou.anm.) i hvert fall, spøkte Northug.

Neste sesongs landslagstropper forventes å være klare i slutten av april. Løfhus forventer å ha funnet ut av Northugs fremtid før det.

DEL artikkelen om du håper Petter Northug fortsetter!

Northugs beskjed overrasket landslagssjefen – nå ønsker Løfshus et møte

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);