Fullt drama under CL-trekning. Lettere, men fremdeles tøff motstand for United

Etter det ble bestemt at den opprinnelige Champions League-trekningen var ugyldig måtte den gjøres på nytt. Det betyr ny tøff motstand for Manchester United og Liverpool.

Etter en tabbe under trekningen av åttedelsfinalene i Champions League mandag formiddag, måtte den gjøres helt på nytt – selv etter at alle lagene hadde fått sine respektive motstandere. For enkelte ga den nye trekningen enklere motstand, for andre gikk det ikke like så bra.

Tabben oppsto først da Manchester United ble trukket opp som motstander til den gule ubåten, Villarreal – som i prinsipp er umulig ettersom lagene var i samme gruppe i gruppespillet. Deretter ballet det på seg.

Rett etter ble Atlético Madrid trukket opp av bollen, uten Manchester United som mulig motstander. I stedet lå Liverpool i poolen av mulige mostandere – som igjen er ikke er mulig.

Som følge av tabben krevde blant annet Atlético Madrid at trekningen skulle gjøres på nytt.

Manchester United ble opprinnelig trukket mot PSG, et oppgjør som ville gitt alle fotballfans verden over et siste møte mellom Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. De to, som for mange er to av verdens beste fotballspillere gjennom tiden, har i løpet av en lang periode vært på hver sin side av El Clásico, for henholdsvis Real Madrid og Barcelona.

ANNONSE: Sett inn minst 200 kr på Betsafe nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt du vinner!

I sosiale medier tok det av, og flere hevdet at denne kampen ville bli den største av alle åttedelsfinalene. Men på grunn av tabben fikk pipa en annen tone. Trekningen måtte gjøres på nytt, og Manchester United fikk Atlético Madrid som motstander i stedet for PSG.

Chelsea trakk LOSC Lille, det samme laget som i den opprinnelige trekningen, og kan mildt sagt kose seg med en vellykket trekning.

Liverpool fikk det verre. I den opprinnelige trekningen trakk de østerrikske FC Salzburg, mens de i den påfølgende trekningen ble trukket mot det italienske storlaget Inter.

Manchester City har nå byttet spansk motstand mot portugisisk, og reiser til Sporting i stedet for Villarreal i kampen om Champions League-trofeet.

Verst gikk det for Real Madrid, som etter alle solemerker så seg fornøyde med å trekke Benfica i den opprinnelige trekningen. I stedet skal de kongelige nok en gang møte Lionel Messi, og ikke minst sin gamle Matador, kaptein og legende i Sergio Ramos.

Det paradoksale er at Real Madrid hadde fått sin motstander i Benfica før tabben inntraff. Så får vi se om Florentino Pérez sier seg fornøyd med den nye motstanden, eller om det kommer reprimander fra den spanske forretningsmannen.

Er du fornøyd med den nye trekningen?