Oppsiktsvekkende nyheter: Dobbelt milliardbud til Liverpool fra to av Europas største klubber

Liverpool er bare fem poeng unna å vinne Premier League-tittelen for første gang.
Men nå har det dukket opp nyheter om flere bud verdt milliarder, som kan føre til bekymringer for Jürgen Klopp.

Årets Premier League-sesong har vært et rent show fra Liverpool. Nå som ligasesongen er i gang igjen, er det bare et spørsmål om tid før de endelig får Premier League-trofeet.

Veldig nære PL-tittelen

Etter 30 lange år, siden forrige ligatittel, er de nå bare fem små poeng fra å vinne sin aller første Premier League-tittel i klubbhistorien. Men det er ikke bare jubel bak Anfields porter for øyeblikket.

Foto: Reuters/Lee Smith

Mørke skyer nærmer seg med sommerens overgangsvinduet. Og den store skyen av bekymring omhandler stjernen Sadio Mané.

Liverpools uro

Den engelske avisen Daily Mail melder at senegaleseren ble tilbudt en ny kontrakt med «The Reds» ved slutten av fjoråret. Men valgte da å takke nei til forslaget fra Liverpool.

Den nåværende kontrakten hans utløper ikke før i 2023, men nå foreligger det informasjon om at Mané kan forlate England i sommer. I følge Daily Mail forventes Liverpool å motta to bud på over en milliard fra to av Europas rikeste klubber.

Stjernen blir jaget

Det er både Real Madrid og Paris Saint-Germain som skal være klare med bud på rundt 1,7 milliarder norske kroner hver for den lynraske vingen. Liverpool-trener Jürgen Klopp er angivelig bekymret for situasjonen og ønsker at klubbledelsen skal jobbe for å finne en løsning med 28-åringen.

Foto: AFP

Mané ble koblet for en overgang til Real Madrid allerede i 2018. Men da Zinedine Zidane trakk seg ut som trener, ble overgangen helt uaktuell.

Nå ønsker Zidane og Real å få gjennomført en overgang, to år senere i stedet.

Men Klopp er også opptatt av å få store navn til Liverpool for å bygge konkurranse, og skulle Mane bli fristet av en bytte til PSG, har en bytteavtale som involverte Kylian Mbappe blitt også vært nevnt som en mulighet.

Les også: Manchester United nekter å gi opp – tilbyr nå hele 1,6 milliarder kroner for 17-åringen