Den uventede hyllesten til Ibrahimovic som har skapt et heftig sinne: – Ett steg for langt

Zlatan Ibrahimovic røkne korsbånd har påvirket en hel fotballverden og flere har sendt støttemeldinger til svensken, men Chelsea-spilleren Michy Batshuayis hyllest har skapt sterke reaksjoner.

Sesongen er over for Ibrahimovic. Korsbåndet er revet av, og de siste dagene har hele fotballverden gått i sammen for å hylle en de siste ti årenes største spillere. Overalt i sosiale medier har videohilsninger, hyllester og tenker på deg-meldinger fra både med- og motspillere strømmet inn.

Til og med Chelsea-spilleren Batshuayi la ut et bilde der han holder en Manchester United-trøye med «Ibrahimovic» på ryggen. En fin hyllest fra en rivaliserende spiller, men det ble nok ikke som han hadde sett for seg i det hele tatt.

Reaksjonene har mildt sagt vært delte etter at bildet ble publisert. Mange fotballfans hyllet Batshuayi for den varmende gesten, men mange andre, Chelsea-fans, har ikke i det hele tatt sett det respektfulle med bildet og har i stedet gått hardt ut mot belgieren. De har beskyldt spissen for å være illojal.

En av kritikerne på Twitter hadde heller likt at Chelsea-spillere brukte en svensk landslagsdrakt med Zlatans navn på ryggen enn den, i deres øyne motbydelige, Manchester United-trøya.

Så finnes det en tredje gruppe, Manchester United-fansen, som i stedet ønsker Batshuayi velkommen til den røde delen av Manchester.

Se reaksjonene på Twitter her:

https://twitter.com/ConteBeBothered/status/856136903594323969

https://twitter.com/MMCarefree/status/856135651766480896

https://twitter.com/carefree_tug/status/856135688210743296