Zlatans nye krav til AC Milan – for å bli værende i storklubben: «Ellers takker han for seg»

Den italienske storklubben AC Milan kan ende opp med å bli snudd på hodet før neste sesong. Det kan innebære at Zlatan Ibrahimovic (38) forlater klubben. Nå har den svenske superstjernen stilt et krav til Serie A-laget om framtiden, rapporterer italienske Sempre Milan at avisen Corriere delle Sera skriver.

Den siste uken har den italienske storklubben AC Milan blitt rystet. Alt kan endre seg i Serie A-klubben for «Rossoneri» til neste sesong.

Milan forandres

Den store nyheten som kan forandre mye er at sportssjefene og klubbikonene Zvonimir Boban og Paolo Maldini blir tvunget ut av klubben. Hovedtrener Stefano Pioli ryker sannsynligvis også.

Foto: MARCO BERTORELLO / AFP

Samtlige italienske medier rapporterer for øyeblikket at Milan har bestemt seg for å satse på tyske Ralf Rangnick i stedet. Den tidligere RB Leipzig-treneren ventes å gå inn som hovedtrener og sportssjef i AC Milan før kommende sesong.

Zlatans fremtid

Dermed vil Rangnick få full kontroll over den italienske klubben, og det kan sette Zlatan Ibrahimovic i et ubehagelig situasjon. Svenskens nåværende kontrakt går ut til sommeren, men han har opsjon på nok et år.

Men det er slett ikke sikkert at Zlatan er en del av Rangnicks fremtidige planer for Milan. Ifølge flere kilder tenker Ibrahimovic på fremtiden hans akkurat nå og hvor han vil spille neste sesong.

Les også: Wayne Rooney med oppsiktsvekkende utspill om Manchester Uniteds fremtid

Ibrahimovic´krav

Den italienske avisen Corriere della Sera melder nå at 38-åringen har stilt krav til Milan. Og med mindre klubben oppfyller kravene, vil «Zlatan takke for seg» og ikke utnytte seg avmuligheten til å forlenge kontrakten en sesong.

Det er ikke helt klart hva Zlatans krav handler om, men avisen spekulerer hovedsakelig i to mulige ønsker han har. På den ene siden at «Ibra» ønsker å se et konkurransedyktig Milan som kan utfordre storklubbene og at svensken ønsker å bli lovet en nøkkelrolle i det nye laget til Rangnick.

Les også: All grunn til bekymring: Liverpool-stjerne skadet