Frida Karlsson bryter stillheten om bråket med Kristine Stavås Skistad – sier akkurat det alle tenker: «Hvis jeg skal være ærlig…» - Sportsbibelen

Frida Karlsson bryter stillheten om bråket med Kristine Stavås Skistad – sier akkurat det alle tenker: «Hvis jeg skal være ærlig…»

Kristine Stavås Skistad har havnet i en reel ordkrig med Sverige.

Nå bryter svenske Frida Karlsson tausheten om rivalen.

– Hun strør salt i sårene, sier stjernen til Nettavisen.

Sverige har verdens beste landslag i sprint, men det siste året har de hatt seriøs konkurranse fra Kristine Stavås Skistad, som på kort tid har blitt Norges største stjerne på damesiden. Og konkurransen mellom svenskene og nordmennene har også ført til en ordkrig som ikke ser ut til å ville ta slutt.

Store bråket

Under Tour de Ski har blant annet norske landslagstrenere gått ut og sagt at hun er verdens beste sprinter – til tross for at Sverige vant siste VM og OL – noe som har fått svenske stjerner til å brøle. Etter onsdagens sprintkonkurranse i Tour de Ski kom neste kamp, ​​da Skistad kjørte i Emma Ribom i semifinalen. Skistad ble til slutt nummer to i konkurransen, og Ribom var på gråten etter å ha blitt slått ut før finalen. Sverige tenkte på å sende inn en protest, da FIS bedømte det til å være en «race incident», som betyr at slikt kan forekomme i løypen.

Foto: Terje Pedersen / NTB

Skistad reagerte på sin side med et syrlig innlegg på Instagram, da hun sa at «svenskene holder på i juryrommet» – noe som førte til enda flere sinte kommentarer fra Sverige. Krangelen ser ut til å aldri ta slutt, og nå bryter til og med Frida Karlsson tausheten om det hele. Karlsson og Skistad møtes sjelden, da Karlsson er bedre på distanse enn sprint, og Skistad konkurrerer sjelden i annet enn sprint.

Frida Karlssons ærlige ord

Men det hindrer ikke Karlsson i å slå tilbake på den norske stjernen, som hun kaller «cocky».

– Det er litt Kristine over reaksjonen hennes, sier Karlsson til Nettavisen.

Foto: Henrik Montgomery / TT

Frida Karlsson mener samtidig at hele krangelen er mest på nordmennenes side, fremfor Sveriges.

– Det ser ut til å være mest fra Kristines side, hvis jeg skal være helt ærlig. Hun prøver å strø salt i sårene, men det påvirket ikke svenskene så mye, sier Karlsson.

Takk for att du abonnerer!
Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen senere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev